FRANÇA
Internacional 22/03/2012

La policia aconsegueix els tres vídeos que l'assassí confés de Tolosa va gravar durant les matances

La fiscalia confirma que els investigadors han pogut visionar les imatges dels assalts

Agències
1 min

TolosaLa fiscalia ha confirmat que els investigadors han pogut veure els vídeos que Mohamed Merah va enregistrar durant els atacs contra l'escola jueva i contra els militars francesos amb una minicàmera que portava lligada al pit. Fins ara es temia que s'haguessin difós a la xarxa, però el ministeri de l'Interior francès confirma que encara no n'han tingut cap indici.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"Tu mates els meus germans: jo et mato", hauria dit Merah a la seva primera víctima, Imad Ibn Ziaten, un militar de 30 anys, ha informat el fiscal de París François Molins. Seguint les indicacions del jove, la policia ha trobat una motxilla amb la càmera "amb què va filmar íntegrament els tres atacs, dels quals es va confessar culpable".

Un home va fer una trucada la matinada de dimecres a una periodista del canal France 24 on es confessava autor de la massacre i donava més detalls dels assassinats. Entre ells, que portava una càmera amb la qual havia gravat tots els crims.

Dimarts va sortir a la llum a través d'un testimoni que l'assassí confés de Tolosa havia gravat la matança amb una minicàmera subjectada per corretges al pit, com la que utilitzen els paracaigudistes en ple vol.

stats