Publicitat
Publicitat

Itàlia

El president de Ferrari li diu a Berlusconi que el seu temps s'ha acabat i que cal un "govern d'emergència"

El president del grup automobilístic Ferrari i de la Fundació "Itàlia Futura", Luca Cordero di Montezemolo, ha assegurat que al president del govern italià, Silvio Berlusconi, se li ha acabat el temps i és necessari formar un govern de transició per afrontar la crisi

En una llarga carta que publica avui el diari La Repubblica, Cordero di Montezemolo adverteix que "no es pot perdre ni un minut. Estan en joc els estalvis dels italians, l'estabilitat social i la permanència d'Itàlia a l'euro".

I per això afirma que "el temps s'ha acabat" i que "Berlusconi ho ha d'entendre".

En el seu anàlisi, Cordero di Montezemolo afirma que "ni des de la majoria, ni des de l'oposició arriben respostes adequades. El govern està paralitzat pels seus conflictes interns. L'oposició està confusa i no és capaç de garantir el que ha demanat Europa i les eleccions anticipades no serien una solució i paralitzarien el país".

Per tot plegat, Cordero di Montezemolo explica que Berlusconi se n'ha d'adonar que l'única via per canviar el país és un "govern de salut pública" o d'emergència per salvar el país.

Etiquetes

Més continguts de