Un unionista escocès es converteix a l'independentisme

Gary Wilson, un dels líders de la campanya del no a Edimburg, plega desil·lusionat amb els arguments contra la independència i diu que votarà sí

Quan falten quatre mesos pel referèndum d'independència, un dels coordinadors locals de Better Together, la plataforma que aplega els que fan campanya pel 'no', Gary Wilson, ha plegat i ha anunciat que votarà 'sí' a la constitució d'un nou estat a Escòcia.

"He hagut de dimitir quan gradualment m'he adonat que realment no estarem millor junts. He escoltat tots els arguments econòmics, socials o emocionals i ara estic convençut que la independència és la millor opció per a Escòcia", explica Wilson en un post a la pàgina web de Laboristes per la Independència.

"La meva decisió de votar i fer campanya pel 'sí' va venir quan estava discutint l'estratègia de Better Togehter amb representants d'altres partits i vaig veure clar que no tenia res en comú amb ells, que representen el privilegi, l'avarícia i l''statu quo', conceptes totalment oposats al meu convenciment laborista", diu aquest polític.

Wilson s'ha unit als Laboristes per la Independència, que és un corrent dins del partit laborista escocès que fa campanya pel 'sí', en contra de la línia oficial de la formació, que demana el 'no' al referèndum.