Tanquen la Torre Eiffel després que un home s'ha enfilat per l'estructura

El monument estarà tancat fins a nou avís i s'aconsella ajornar-ne la visita

La Torre Eiffel de París ha estat evacuada aquest dilluns després que es detectés la presència d'un home que escalava l'estructura metàl·lica. El monument, un dels més visitats de tot el món, ha quedat tancat al públic, una mesura habitual en aquestes situacions extraordinàries. En les fotografies s'aprecia que l'home ha pogut grimpar des de la segona planta, a uns 300 metres d'altura, i ja hi ha un grup de bombers per intentar aturar-lo i rescatar-lo. De moment, es desconeix la identitat de l'escalador i què l'ha impulsat a enfilar-se per l'exterior de torre.

Una portaveu de l'empresa que explota la gestió de la famosa torre ha explicat que tots els turistes que hi havia a l'interior han pogut sortir-ne sense problemes a primera hora de la tarda, quan s'ha alertat de la presència de l'escalador, que anava vestit de carrer i sense proteccions aparents, segons les imatges que se n'han fet públiques. 

Els bombers especialitzats en feines d'altura i la policia s'han desplaçat fins al monument, situat al centre de París, i han tallat el trànsit del voltant. 

"L’home ha entrat a la torre de manera normal i ha començat a pujar des del segon pis", ha explicat a Reuters la portaveu del monument.

A través de Twitter s'ha informat que la torre tindrà les portes tancades fins a nou avís i s'aconsella els turistes ajornar-ne la visita.

Més continguts de