Internacional 23/05/2013

Una dona es va encarar amb un dels agressors de Londres per guanyar temps

'The Guardian' entrevista Ingrid Loyau-Kennett, l'heroïna que va intentar distreure els criminals fins que arribés la policia

Ara
1 min

BarcelonaIngrid Loyau-Kennett és la nova heroïna britànica. La dona que es va encarar als agressors de Londres quan encara portaven els ganivets a les mans ha explicat la seva història al diari britànic 'The Guardian'.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"Estava asseguda a l'autobús, que es va aturar en una parada. Vaig veure un cotxe accidentat i un cos al terra. Tinc coneixements en primers auxilis i vaig baixar per veure si podia ajudar", explica la dona, que acabava de tornar d'un viatge a França. La dona relata que es va acostar al cos i va comprovar que no tenia pols.

"Aleshores, un home negre amb barret negre, una pistola en una mà i un ganivet a l'altra, va aparèixer. Estava molt alterat i em va dir que no m'acostés al cos. No tenia por, perquè no semblava que estigués begut ni que hagués pres drogues. Es notava que tenia ganes de parlar", recorda. "Hi vaig parlar durant més de cinc minuts. Li vaig preguntar per què ho havia fet. Em va dir que havia mort l'home perquè era un soldat britànic que matava dones i nens musulmans a l'Iraq i l'Afganistan".

La dona va preguntar a l'agressor què faria quan arribés la policia. "Em va dir que els mataria, i li vaig dir que no tenia gaire sentit", i aleshores se'n va anar a parlar amb algú altre".

stats