Internacional 05/12/2017

Fins a 50 ferits en xocar dos trens a l’oest d’Alemanya

Es calcula que en un dels combois viatjaven unes 150 perones

Efe
1 min
Bombers treballen en l'evacuació dels ferits al tren sinistrat.

BerlínFins a 50 persones han resultat ferides aquest vespre en xocar un tren de passatgers i un altre de mercaderies prop de Dusseldorf, a l’oest d’Alemanya. El principal operador ferroviari alemany, Deutsche Bahn (DB), ha informat que l’accident ha tingut lloc, en concret, a la localitat de Meerbusch a dos quarts de vuit del vespre quan un comboi regional de la línia RE7 operat per l’emprea National Express Rail ha topat amb un tren de mercaderies de la companyia DB Cargo que es trobava aturat a la via.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les operacions de rescat de les persones que han quedat atrapades al comboi accidentat s'han vist complicades perquè la línia elèctrica ha resultat greument danyada, amb cables penjant de forma perillosa, de manera que els bombers han tingut dificultats per apropar-se.

Segons càlculs realitzat pels bombers de Meerbusch, al tren de passatgers sinistrat viatjaven unes 150 persones. Al lloc dels fets s'ha desplaçat un important dispositiu de la policia de l’estat federat de Renania del Norte-Westfalia, així com nombrosos equips de bombers i serveis d'emergència.

Un helicòpter contribueix en les tasques d'evacuació dels ferits.

stats