Internacional 10/11/2011

Les 10 frases més inoportunes de Silvio Berlusconi

Temes com el sexe, Mussolini, el color de la pell d'Obama o la seva vàlua com a primer ministre centren les 10 frases més inoportunes de Silvio Berlusconi, segons la revista 'Time'

Ara
2 min
Berlusconi ensenya les dents durant una conferència al Palau Chigi de Roma / REUTERS

BarcelonaEl primer ministre italià, Silvio Berlusconi va conquerir la política italiana fa 17 anys. Des de llavors fins ara, ha tingut problemes amb tot tipus de col·lectius, fins i tot amb la justícia. Ara, però, sembla que ha topat amb l'únic poder que no perdona: l'economia. A continuació, repassem les 10 frases més inoportunes d'el Cavalliere, que ha seleccionat la revista Time.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

1. "Aquesta nit, tenia una cua de noies esperant fora de la meva habitació.... N'hi havia 11, finalment, només he estat amb 8 perquè no he pogut més!".

2. "És millor estar envoltat de noies maques que ser gai".

3. "És clar, el seu habitatge actual és temporal. Tot i això, ells l'han de veure com si fossin de vacances durant un cap de setmana". (Als afectats pel terratrèmol de L'Aquila, l'abril del 2009).

4. "Itàlia és actualment un gran país en el qual invertir. Avui en dia, hi tenim menys comunistes i els que queden neguen haver-ho estat. Una altra raó per invertir a Itàlia és que tenim unes secretàries molt maques".

5. "Com es diu? És un noi moreno. Ah, Barack Obama! No us ho creureu però ell i la seva dona prenen el sol junts, perquè ella també és morena".

6. "Hem de ser conscients de la superioritat de la nostra civilització, que consisteix en un sistema de valors que ha donat prosperitat generalitzada a la gent dels països que els adopten i que garanteixen i respecten els drets humans i la religió. Aquestes garanties i respecte no existeixen als països islàmics".

7. "Mussolini mai va matar ningú. Mussolini solia enviar la gent de vacances en un exili intern".

8. "Sóc el Jesucrist dels polítics. Em sacrifico a mi mateix per tothom".

9. "Marxo a preocupar-me dels meus fotuts assumptes des d'alguna altra banda i, per tant, abandono aquest merdós país, que em posa malalt".

10. "Sóc, i no només en la meva opinió, el millor primer ministre que hem tingut fins a dia d'avui. Crec que no hi ha ningú en la història en respecte el qual jo sigui inferior. Abans, el contrari".

stats