Internacional 28/05/2019

Un home mor en un avió després d'haver ingerit 246 paquets de cocaïna

La víctima és un japonès que viatjava de Mèxic a Tòquio quan va patir una sobredosi

Ara
1 min
Un avió a punt d'aterrar.

BarcelonaUn ciutadà japonès ha mort a bord d'un avió que feia el viatge entre Ciutat de Mèxic i Tòquio després de patir una sobredosi causada pel trencament d'alguna de les 246 bosses de cocaïna que havia ingerit. El passatger, que la premsa ha identificat com a Udo N., de 42 anys, va volar prèviament des de Bogotà fins a Mèxic per agafar un vol fins a l'aeroport de Narita a la capital japonesa, però poc després va patir convulsions i la tripulació es va veure obligada a sol·licitar un aterratge d'emergència.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"La tripulació va notar que una persona patia convulsions i va sol·licitar fer un aterratge d'emergència a Hermosillo, Sonora [al nord-oest del país]", diu un comunicat emès per l'oficina del fiscal de l'estat mexicà de Sonora.

Els metges van arribar a l'avió a les 2.25 h del matí, hora local mexicana, i només entrar a l'avió van certificar la mort del passatger. Després de la retirada del cos, el vol va continuar el seu trajecte fins a Tòquio amb els 198 passatgers.

Els traficants de drogues utilitzen sovint les anomenades 'mules', persones que accedeixen a empassar-se bossetes amb droga. El mètode comporta un alt risc, perquè els plàstics es poden trencar amb facilitat i llavors la substància s'escampa ràpidament pel sistema digestiu, cosa que provoca una mort segura per sobredosi. L'autòpsia al ciutadà japonès ha revelat que va perdre la vida després de patir un edema cerebral per una sobredosi de cocaïna.

stats