L'autor de l'incendi de Kyoto s'hauria venjat d'un suposat plagi

La policia japonesa continua investigant el cas i el detingut està ingressat a l'hospital

Un dia després de l'incendi provocat en un estudi d'animació de la localitat japonesa de Kyoto que va deixar almenys 33 morts, les autoritats continuen investigant el cas. La persona que hauria provocat el foc, que va ser detinguda en el mateix lloc dels fets, hauria planejat la matança en represàlia per un presumpte plagi.

Aquesta és la principal hipòtesi que, actualment, explicaria els motius que haurien portat l'home, de 41 anys d'edat, a calar foc a les instal·lacions d'aquest popular estudi. Segons el relat de diversos testimonis, el suposat atacant "semblava enfadat i va dir cridant alguna cosa sobre que l'havien plagiat". 

Un incendi provocat deixa 33 morts en un estudi d’‘anime’

La policia japonesa també hauria confirmat la seva identitat. Segons s'ha fet públic, l'home es diu Shinji Aoba i continua a l'hospital recuperant-se de les ferides que va patir durant l'incendi. 

D'altra banda, les autoritats han confirmat el balanç de 33 morts, a més de 36 ferits que van poder ser rescatats amb vida pels serveis d'emergència i els bombers, que van trigar gairebé cinc hores a apagar les flames.

En el moment de l'incendi, a l'interior de l'immoble hi havia 73 treballadors, segons la policia. L'edifici té una oficina a la primera planta i el taller de producció de dibuixos animats a la segona i a la tercera.

Més continguts de