ÍNDIA
Internacional 15/01/2011

Més de 100 morts a l'Índia per una estampida durant una peregrinació

L'accident d'un vehicle ha generat el caos entre els fidels. Els equips de rescat treballen per identificar les víctimes

Agències
1 min

Nova DelhiCom a mínim 104 persones han mort i una setantena més han quedat ferides en una estampida aquesta nit a l'estat de Kerala, al sud de l'Índia, segons informen els mitjans locals. La tragèdia s'ha originat quan un totterreny ha envestit un grup de pelegrins que tornaven cap a casa després d'haver assistit a un ritual al temple hindú de Sabarimala. L'accident ha provocat el caos entre les prop de 150.000 persones que transitaven pel camí, i ha causat una estampida.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les tasques de rescat i d'identificació de les víctimes s'estan fent amb moltes dificultats a causa de l'aïllament de la zona on s'ha produït la tragèdia, amb un relleu muntanyós i molt boscosa, i on a més aquesta nit hi havia una boira densa. La Secretaria de l'Interior està coordinant els equips de rescat, que rastregen el lloc dels fets buscant deu nens que haurien desaparegut, tot i que les fonts oficials encara no ho han confirmat.

El primer ministre indi, Manmohan Singh, i la presidenta del país, Pratibha Patil, han expressat el seu condol, i han anunciat compensacions econòmiques per a les víctimes.

stats