França
Internacional 08/06/2012

La investigació sobre l'accident del vol 447 d'Air France revela que el pilot estava amb una auxiliar

El capità estava en el seu temps de descans reglamentari i l'auxiliar estava fora de servei. Va trigar poc més d'un minut a tornar a la cabina quan el van alertar

Ara
1 min

BarcelonaLa cadena nord-americana ABC News ha revelat noves dades sobre l'accident del vol Air France 447 París-Rio, que es va estavellar misteriosament a l'Atlàntic l'any 2009 i en què van morir 228 persones. El capità de l'avió, Marc Dubois, estava amb una auxiliar de vol quan l'aparell va entrar en una tempesta, segons ha pogut esbrinar la cadena. El pilot feia el seu descans reglamentari en el moment de l'accident i va trigar poc més d'un minut a tornar a la cabina quan els copilots li van indicar que hi havia problemes, segons es desprèn de l'anàlisi de la caixa negra.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Jean-Paul Troadec, responsable francès de les investigacions, ha declarat, però, que "no ens importa la vida privada del pilot" i ha descartat que la relació entre Dubois i l'auxiliar de vol, que estava fora de servei, tingués cap paper en l'accident. La cadena pública també ha elaborat una infografia en què es reprodueix la seqüència dels fets des de la sortida de l'avió de París.

stats