França
Internacional 17/05/2011

Els investigadors del vol Rio de Janeiro-París neguen que hi hagi cap informe de les caixes negres

Desmenteixen 'Le Figaro' i asseguren que fins a l'estiu no se sabrà res. Segons el diari, les dades dels dispositius trobats fa unes dies apunten als pilots i exculpen Airbus, fabricant de l'avió

Efe
1 min
Un avió model Airbus A330. AFP

Els responsables de l'Oficina d'Investigació i Anàlisis (BEA, en francès) han assegurat avui que fins a l'estiu no estaran en disposició d'aclarir les causes de l'accident de l'avió d'Airbus que va estavellar-se a l'Atlàntic amb 228 persones a bord, fa gairebé dos anys, mentre feia la ruta entre Rio de Janeiro i París. Els investigadors han contestat així a una informació publicada pel diari Le FigaroLe Figaro, que afirmava que el contingut de les caixes negres, que tot just comença a ser analitzat per la BEA, responsabilitzava els pilots i exculpava l'empresa Airbus.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"Caure en el sensacionalisme publicant informacions que no han sigut validades en un moment en què l'explotació de les dades de les caixes negres no ha fet més que començar és una falta de respecte als difunts", segons la BEA. Els investigadors s'han vist obligats a insistir que "en l'estat actual de la investigació, no es pot treure cap conclusió".

stats