Iran

Després de la repressió de les manifestacions de dilluns

Ahmadinejad diu que els opositors són "enemics" i amenaça de castigar els organitzadors de les protestes

En plena onada de canvi a la regió, el president de l'Iran declara a la televisió estatal que les proteses "no van enlloc". Les autoritats reconeixen que dues persones han mort a les protestes

El president Mahmud Ahmadinejad ha dit que les protestes de l'oposició que es van produir dilluns a diverses ciutats iranianes no "van enlloc" i ha amenaçat  de castigar els seus organitzadors. Ahmadinejad va dir a la televisió estatal que els "enemics" estan intentant "entelar la brillantor de la nació iraniana".

Dilluns, milers de persones es van reunir a la plaça Azadi de Teheran en solidaritat amb les revolucions de Tunísia a Egipte - la seva primera protesta important de la dissidència des de desembre de 2009, després de la reelecció d'Ahmadinejad. Els manifestants cridaven "Mort als dictadors" i segons han reconegut les autoritats dues persones van morir a la repressió. El màxim responsable de la policia, Ahmed Reza Radan, va dir que s'havien produït detencions, però no va especificar quantes.

Més continguts de