Publicitat
Publicitat

Escòcia

Els laboristes britànics comparen Alex Salmond amb Hitler en un vídeo satíric

Un diputat laborista escocès ha renunciat a continuar fent-se càrrec de l'estratègia de les xarxes socials del partit després de publicar un fragment de la pel·lícula dels últims dies de Hitler com si el protagonista fos Salmond

Un diputat laborista escocès ha hagut de renunciar a continuar liderant l'estratègia de comunicació del partit a les xarxes socials després de publicar una paròdia on es compara –amb imatges de la pel·lícula L'enfonsament– el primer ministre escocès, Alex Salmond, amb Hitler.

Al vídeo s'hi han substituït els subtítols originals per uns de nous on es descriu el moment en què Salmond serà "coronat" a Edimburg després de guanyar el referèndum d'independència.

També es fa referència a unes polèmiques declaracions d'un dirigent dels independentistes escocesos que va assegurar que criticar les seves polítiques era ser "antiescocès".

"És el meu referèndum", diu Hitler, alterat segons els subtítols introduïts per aquest diputat laborista.

El polític laborista autor de la paròdia ha demanat disculpes i ha assegurat que el vídeo ha fet saltar pels aires els seus intents per fer un millor ús de les xarxes socials per part del seu partit.

El Partit Nacional Escocès ( SNP ) està exultant amb el vídeo que, segons ells, "mostra per què els laboristes estan en decadència a Escòcia".

Etiquetes

Més continguts de