La guerra a Líbia
Internacional 01/05/2011

El bisbe de Trípoli confirma que un dels morts durant l'atac de l'OTAN és el fill de Gaddafi

Les tropes del líder libi tornen a bombardejar el port de l'assetjada Misurata, per tal d'impedir que hi arribi ajuda humanitària i armes per als rebels

Afp
1 min

BengasiEl bisbe de Trípoli, l'italià Giovanni Innocenzo Martinelli, ha confirmat en una conversa telefònica amb la cadena de televisió Sky TG24, la mort de Saif al-Arab Gaddafi, un dels fills del líder libi, en un bombardeig de l'OTAN. La televisió estatal líbia ha mostrat unes imatges d'una morgue de la capital líbia on es veia al bisbe Martinelli acompanyat d'altres alts càrrecs religiosos amb quatre cossos sense vida, embolicats amb llençols, i que correspondrien al fill de Gaddafi i als seus tres néts.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Després d'un intens cap de setmana que ha suposat una nova escalada dialèctica i violenta en el conflicte, aquesta tarda les tropes lleials a Gaddafi han bombardejat el port de la ciutat de Misurata, assetjada des de fa dos mesos i que està patint amb especial duresa les conseqüències de la guerra. Segons testimonis recollits per l'agència de notícies France Press, el port està en flames. Es tracta d'una infraestructura vital per la ciutat ja que és l'única porta d'entrada d'ajuda humanitària, així com d'armes per als rebels.

stats