Haití
Internacional 14/05/2011

Michel Martely és investit nou president d'Haití i promet canviar el país

El cantant Martely haurà de reconstruir un país devastat pel terratrèmol i la pobresa

Efe
1 min
El cantant Michel Martely, nou president d'Haití

Port-au-PrinceEl nou president d'Haití, Michel Martely, ha assegurat als haitians que serà un president "per a tots" i ha demanat confiança al poble per aconseguir els objectius que s'ha fixat en el seu mandat. Davant dels grans problemes que pateix Haití ha promès "respostes concretes".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Martely ha pronunciat el discurs de la seva investidura com a president als jardins del derruït Palau Nacional, davant de les autoritats d'Haití i de representants internacionals.

"Canviarem Haití" ha dit, "el refarem". El públic l'ha ovacionat i Martely ha hagut d'interrompre diverses vegades el seu discurs. Martely pren el relleu de René Preval i haurà de fer front a moltes de les assignatures pendents del país més pobre de l'Amèrica Llatina. No només la pobresa i el desenvolupament són reptes per a Martely, que no té experiència política ja que era cantant, també haurà de lluitar contra les bandes violentes que encara sacsegen el país, a més de coordinar les tasques de reconstrucció després del terratrèmol del 2010.

stats