Publicitat
Publicitat

Haití

Investidura del nou president

Michel Martely és investit nou president d'Haití i promet canviar el país

El cantant Martely haurà de reconstruir un país devastat pel terratrèmol i la pobresa

El nou president d'Haití, Michel Martely, ha assegurat als haitians que serà un president "per a tots" i ha demanat confiança al poble per aconseguir els objectius que s'ha fixat en el seu mandat. Davant dels grans problemes que pateix Haití ha promès "respostes concretes".

Martely ha pronunciat el discurs de la seva investidura com a president als jardins del derruït Palau Nacional, davant de les autoritats d'Haití i de representants internacionals.

"Canviarem Haití" ha dit, "el refarem". El públic l'ha ovacionat i Martely ha hagut d'interrompre diverses vegades el seu discurs. Martely pren el relleu de René Preval i haurà de fer front a moltes de les assignatures pendents del país més pobre de l'Amèrica Llatina. No només la pobresa i el desenvolupament són reptes per a Martely, que no té experiència política ja que era cantant, també haurà de lluitar contra les bandes violentes que encara sacsegen el país, a més de coordinar les tasques de reconstrucció després del terratrèmol del 2010.

Més continguts de