EGIPTE
Internacional 05/02/2011

Dimiteix en bloc tota la cúpula del partit del règim menys el president egipci, Hosni Mubàrak

Els líders del Partit Nacional Democràtic, amb el fill del president egipci Gamal Mubàrak inclòs, pleguen i designen un nou secretari general, de la branca liberal

Agències
1 min
Loposicio, Musulmans

El Caire p { margin-bottom: 0.21cm; } La cúpula del Partit Nacional Democràtic (PND), la formació del règim, ha dimitit en bloc i ha designat un nou secretari general. Entre aquestes dimissions hi ha la d'un dels fills del president egipci, Gamal Mubàrak. El partit relleva així Safuat al Sharif a la secretaria general, un dels polítics més propers al rais, i nomena el senador Hosam Badrawi, que està considerat un membre reformista de la branca liberal del PND. Badrawi també es fa càrrec del comitè polític d'aquesta formació.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els canvis al capdavant del partit del règim han estat envoltats per la confusió de si el president d'Egipte, Hosni Mubàrak, hagués dimitit com a líder del PND. La cadena de televisió Al-Arabiya havia assegurat en una informació a la seva pàgina web que Mubàrak havia pres aquesta decisió, tot i que després la va desmentir.

Aquests moviments al partit del règim tenen lloc després que aquest matí el president egipci, Hosni Mubàrak, ha mantingut una reunió amb diversos ministres per intentar revifar l'economia del país, després de dotze dies de protestes contra el règim.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats