Iran
Internacional 11/02/2012

Iran anunciarà aquesta setmana 'nous èxits en matèria nuclear'

Teheran ha reiterat que la República islàmica no cedirà a cap amenaça d'occident. La primícia coincideix amb la celebració de l'aniversari de la revolució iraniana

Efe
1 min
President d'Iran, Mahmud Ahmadineyad, durant la celebració a Teheran / EFE

TeheranEl president de l'Iran, Mahmud Ahmadineyad, ha dit aquest dissabte que en pocs dies anunciaran 'grans i destacats avenços en matèria nuclear', sense precisar-los. El missatge l'ha llençat durant la celebració a Teheran del 33è aniversari del triomf de la revolució que va derrocar l'últim Sha de Pèrsia.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Gran part de la comunitat internacional, especialment els Estats Units i Israel, creuen que el programa nuclear té una vessant militar, fet que Teheran nega. Durant les últimes setmanes, els EUA i la Unió Europea, han intensificat les seves sancions a l'Iran i han pressionat a altres països per trencar les relacions comercials amb Teheran, fet que ha perjudicat notablement l'economia del país. A més, Washington i Jerusalem han advertit d'un possible atac sobre l'Iran si no suspèn el seu programa nuclear.

Teheran ha reiterat aquest dissabte que la República islàmica no cedirà a cap amenaça sobre el seu programa nuclear i ha advertit que Teheran prendrà les mesures necessàries.

stats