Publicitat
Publicitat

IEMEN

Milers de iemenites tornen a demanar la renúncia de Sàleh

El president del Iemen assegura que està disposat a deixar el poder, però només “en bones mans” i ha demanat als seus seguidors que “es mantinguin ferms” davant les revoltes

Milers de manifestants han tornat a sortir als carrers del Iemen per exigir la renúncia del president Ali Abdul·lah Sàleh. Els joves acampats des de fa sis setmanes a la Universitat de Sanaa han anomenat la jornada d'avui com a Dia del Comiat, confiant que avui la població sortirà en massa als carrers i forçarà la sortida de Sàleh. En les mobilitzacions al centre de la capital, els soldats han disparat trets a l'aire per intentar dispersar els manifestants i evitar que els seguidors de Sàleh s'aproximessin a la zona.


El president iemenita ha liderat una gran congregació de partidaris del règim on ha dit que està disposat a deixar el poder, però només “en bones mans”. Sàleh ha instat els seus seguidors a “mantenir-se ferms” davant la revolta al país i ha negat que les seves forces tinguin res a veure amb l'assassinat d'uns 50 manifestants durant les manifestacions de la setmana passada.

Etiquetes

Més continguts de