Internacional 20/02/2013

Mor un futbolista sirià per l'impacte de projectils en un estadi

Un jugador ha mort i diversos han resultats ferits a la ciutat esportiva de Tishrin, a Damasc

Efe
1 min
Un futbolista ha mort i diversos han resultat ferits

DamascYusef Suleiman, davanter de l'equip sirià Al Wathba, ha mort aquest dimecres per l'impacte de dos projectils de morter a l'estadi de la ciutat esportiva de Tishrin, a Damasc. Diversos jugadors també han resultat ferits com a conseqüència de l'atac.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

“Estàvem recollint les nostres coses per entrar al terreny de joc quan hem sentit la primera explosió i els vidres han esclatat”, i “ell ha estat ferit al coll”. Després, ha relatat un jugador supervivent als atacs, amb els seus companys han corregut cap al passadís quan ha esclatat la segona explosió i ha vist com “Yusef moria dessagnant-se”.

Un altre dels obusos disparats, que només ha causat d'anys materials, ha caigut aprop d'un edifici del partit Baas, que actualment governa.

L'agència oficial de notícies ha atribuït el llançament d'aquests projectils a “terroristes”, com denomina el règim als grups rebels que combaten contra l'exèrcit del president Baixar al-Assad.

Els rebels també han llançat aquest dimecres dos obusos als voltants del Palau Presidencial de Tishrin, una de les seus d'Al-Assad, que es desconeix en aquests moments on es troba. Tres altres projectils de morter han impactat en el barri cristià de Damasc. Els atacs demostren que la guerra s'endinsa cada vegada més a la capital síria.

stats