Publicitat
Publicitat

PRÒXIM ORIENT

Israel licita 300 nous habitatges en territori ocupat just abans de la reunió amb Palestina

Jordània acull aquest dimarts una trobada entre Israel i Palestina. Les dues parts ja han anunciat que no s'espera arribar a cap acord per tornar al diàleg

El ministre d'Habitatge i Administració de Terres d'Israel ha anunciat aquest dimarts la licitació d'unes 300 cases per construir a les colònies jueves de Pisgat Zeev i Har Homà, hores abans de la primera reunió directa amb palestins des de fa gairebé un any i mig, segons informa l'edició digital del diari israelià Haaretz.

Es tracta de tres concursos que formen part d'un paquet de mig miler d'habitatges anunciat fat dues setmanes pel ministeri.

La gran majoria dels habitatges (247) s'aixecaran a Har Homà, al nord de Betlem, mentre que 47 seran edificades a Pisgat Zeev, al nord-est de Jerusalem.

Reunió del Quartet a Jordània

La publicació ha arribat hores abans que el negociador en cap palestí, Saeb Erekat, i el homòleg israelià, Itzjak Moljo, es reunissin a la capital jordana per explorar les possibilitats de tornar a les negociacions directes de pau, que van acabar el setembre del 2010, amb menys de tres setmanes de vida.

Més continguts de