MÓN
Internacional 21/03/2012

Jerusalem enterra les quatre víctimes del tiroteig a l'escola jueva de Tolosa

Els cossos del mestre i els tres nens hi han arribat de matinada acompanyats per família i el ministre francès d'Afers Exteriors, Alain Juppé

Ara
1 min

BarcelonaJerusalem acull aquest dimecres els funerals de les quatre víctimes del tiroteig a l'escola jueva de Tolosa. Les restes han arribat de matinada acompanyades per la família i el ministre francès d'Afers Exteriors, Alain Juppé.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'aerolínia israeliana El Al ha noliejat un avió per a uns cinquanta familiars de les víctimes i el cap de la diplomàcia francesa.

Els cossos han viatjat amb taüts amb l'estrella de David fins a la sala funerària de Samgar, a l'entrada de la Ciutat Santa, on s'han preparat els cossos, que han estat embolcallats per membres del grup ultraortodox Zaka i exposats abans del funeral.

Jonathan Sandler, de 30 anys, professor de religió jueva, els seus fills, Arieh, de 5 anys, i Gabriel, de 4, i Myriam Monsonego, de 7 anys, seran enterrats al cementiri més gran de Jerusalem, Har Hamenouhot , al barri de Givat Shaul.

Els quatre taüts van ser traslladats la tarda de dimarts de Tolosa a Roissy. A l'aeroport es va fer una cerimònia fúnebre, a la qual van assistir el president Nicolas Sarkozy i el primer ministre francès, François Fillon.

Memorial pels militars a França

Aquest dimecres al migdia també es fa una cerimònia de record a França pels tres militars morts presumptament a mans del mateix autor de la matança a l'escola jueva.

stats