Publicitat
Publicitat

IRAQ

Un assalt contra una seu del govern iraquià deixa 20 morts a Tikrit

Els atacants han utilitzat cotxes bomba per fer-se amb el control de l'edifici governamental i mantenen retingudes diverses persones mentre les autoritats han decretat el toc de queda

Un atac contra la seu del govern a la ciutat iraquiana de Tikrit ha causat 20 morts i 65 ferits. Els atacants, que han assaltat l'edifici amb cotxes bomba i van armats amb cinturons d'explosius i granades, mantenen retingudes a diverses persones. Molts dels ferits es troben en estat greu, el que fa que el nombre de víctimes mortals pugui augmentar. Els atacants, que porten uniformes de la policia iraquiana, s'han enfrontat als agents de seguretat que custodiaven la seu. Entre les víctimes hi ha cinc membres de les forces de seguretat de l'Iraq.

 

Després que els assaltants ocupessin l'edifici han arribat al lloc els reforços de la policia i membres de l'exèrcit dels Estats Units per intentar reduir-los, però han fet esclatar un cotxe bomba i han fet retrocedir els soldats. Les autoritats iraquianes han decretat el toc de queda i les forces de seguretat oficials continuen lluitant per recuperar el control de l'edifici i alliberar els ostatges.

Etiquetes

Més continguts de