CONFLICTE SIRIÀ
Internacional 22/06/2012

Un avió de l'exèrcit turc "desapareix" a la frontera amb Síria

Ankara ha perdut el contacte amb l'aparell damunt del Mediterrani. L'aeronau, amb dues persones a bord, s'hauria estavellat en aigües sirianes. Erdogan ha convocat una reunió de crisi

Agències
1 min

IstambulLes forces armades turques han informat que han perdut el contacte amb un avió militar mentre sobrevolava la costa sud-est del país. Un canal de televisió turc ha dit que l'aparell s'ha estavellat en aigües sirianes. De totes maneres, testimonis a la ciutat siriana de Latakia han dit a la BBC en àrab que les bateries antiaèries de Síria han abatut un avió no identificat a prop de la ciutat de Ras al-Baseet. Una televisió libanesa dirigida per Hezbol·lah ha assegurat aquesta versió. "Les forces de seguretat sirianes han confirmat a un corresponsal de Manar a Damasc que les forces de defensa sirianes han abatut l'avió militar turc", ha dit el canal de televisió al-Manar.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'exèrcit turc ha avançat que s'estava preparant un equip de recerca i rescat i el primer ministre turc, Recep Tayyip Erdogan, ha convocat una reunió de crisi per la desaparició de l'avió del seu exèrcit. Dues persones anaven a bord de l'F-4 en el moment de l'accident, segons ha dit l'agència estatal turca Anatolia.

stats