Egipte
Internacional 13/12/2010

Una tempesta de sorra mata 25 persones

Almenys, un edifici ha caigut i hi ha hagut diversos accidents de trànsit per culpa d'una tempesta de sorra, barrejada amb pluja i forts vents que hauria deixat 25 morts a Egipte

Agències
1 min
Tempesta de sorra a Egipte

EL Caire p { margin-bottom: 0.21cm; } L'edifici d'una fàbrica ha caigut al nord del port d'Alexandria matant a 7 persones i ferint-ne 10, segons l'agència estatal MENA; podrien, però, aparèixer més cossos entre les runes. A més, el diari estatal Al-Ahram ha publicat que han caigut d'altres edificis i ha dit que el numero total de morts en accidents per carretera degut al clima serien 18.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les tempestes de sorra, aigua i forts vents han colpit el país els darrers dies, especialment a les àrees nord. Almenys, 10 ports del mar roig i del mediterrani han tancat degut a les tempestes. Les autoritats portuàries han reobert 8 ports al mar Roig després d'una certa millora, però dos ports egipcis al mediterrani continuen tancats.

Els edificis cauen amb freqüència a Egipte, sovint dgut a condicions pobres de construcció i manca de legislació. Els accidents de trànsit també són freqüents, especialment amb pluja, degut a les males condicions de les carreteres.

stats