MÓN
Internacional 03/11/2011

Els Estats Units podrien accelerar un atac amb míssils a l'Iran, segons 'The Guardian'

El diari assegura que la Gran Bretanya donaria suport a l'operació. El primer ministre israelià busca suports per atacar el règim

Ara
1 min

BarcelonaEls Estats Units podrien avançar els seus plans per atacar amb mísils instal·lacions iranianes davant els nous temors d'una amenaça nuclear. És una de les hipòtesis amb què treballa el govern britànic, segons informa el diari The Guardian. El diari britànic assegura que el Regne Unit estaria disposat a donar suport a Washington, en cas d'una operació militar. El govern de Cameron defensa una "solució negociada" al conflicte, tot i que ha admès que "totes les opcions estan damunt la taula".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La tensió entre l'Iran i Israel ha anat pujant de to els últims dies. Després de la revolució a Líbia, el règim de Teheran s'ha convertit en el principal focus de preocupació a la regió. Alguns mitjans han informat que el primer ministre israelià Benjamin Netanyahu busca suports dins el seu govern per atacar l'Iran.

El diari israelià Yediot Ahronot va publicar en portada divendres passat aquest titular: "Han decidit el primer ministre Benjamin Netanyahu i el ministre de Defensa, Ehud Barak, l'atac militar contra les centrals nuclears a l'Iran?".

stats