Internacional 26/01/2013

Un tribunal egipci recomana pena de mort per a 21 acusats de la massacre a l'estadi de Port Saïd

Els enfrontaments entre seguidors de dos clubs de futbol rivals van causar 74 víctimes. Hi ha 50 imputats més que continuaran detinguts fins que es dicti una sentència definitiva sobre el cas

Efe
1 min

El CaireUn tribunal penal egipci ha recomanat la pena de mort per 21 acusats per la massacre de l'estadi de Port Saïd, en el qual 74 persones van morir l'any passat en els enfrontaments entre seguidors de dos clubs de futbol rivals.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El president del tribunal ha ordenat traslladar els expedients d'aquests 21 acusats a la màxima autoritat religiosa del país perquè dicti la seva opinió sobre l'execució dels acusats.

La cort també ha dictat que els 50 imputats restants per aquest cas continuïn detinguts fins que es falli la sentència definitiva per tots els acusats.

L'1 de febrer de 2012, 74 persones van morir i 254 van resultar ferides en els brutals enfrontaments en l'estadi de Port Saïd entre els seguidors del club local, Al Masry, i els de el club A el Ahly, el més popular del país. Els seus ultres són sovint protagonistes de disturbis amb la policia.

stats