La policia holandesa deté un segon sospitós al sud del país

La detenció està relacionada amb la furgoneta amb bombones de gas que va ser interceptada aquest dimecres al vespre a Rotterdam

La policia holandesa ha detingut aquest dijous un segon sospitós en relació amb la falsa alarma terrorista d'aquest dimecres al vespre a Rotterdam. 

La policia espanyola va alertar d'una "amenaça terrorista" per la presència d'una furgoneta blanca amb matrícula espanyola i bombones de gas a l'interior a les rodalies d'una sala de concerts de la ciutat holandesa. Com a conseqüència, el concert de rock previst a l'establiment va quedar suspès. 

La detenció d'aquest segon sospitós, un holandès de 22 anys, s'ha produït al sud del país, a la província de Brabant, aquesta passada matinada, i se l'està interrogant en relació amb la possible amenaça terrorista d'ahir. De fet, les autoritats holandeses havien dut a terme tot un seguit d'investigacions abans de la detenció, entre les quals el registre de casa seva. 

Tot i que s'havien descartat els vincles amb el jihadisme i s'havia apuntat que el conductor del vehicle interceptat aquest dimecres estaria sota els efectes de l'alcohol, l'individu segueix detingut i està sent interrogat.

La pista francesa i belga obre nous interrogants

Més continguts de