Moren dos israelians en un atac armat a Jerusalem

Un palestí ha disparat a diverses persones des d'un cotxe en marxa fins que els agents l'han abatut

Aquest diumenge han mort dos israelians, una dona de 60 anys i un policia, en un atac amb arma de foc a Jerusalem en el qual també ha mort l'agressor, un palestí, abatut per les forces de seguretat. També hi ha cinc ferits.

L'atacant, de 39 anys i veí del barri de Siluan, al territori palestí ocupat de Jerusalem Est, ha disparat contra diverses persones des d'un cotxe en marxa en una parada de tramvia a la carretera 1 de Jerusalem.

L'agressor s'ha donat a la fuga amb la policia al darrere. Durant la persecució, l'atacant ha disparat a una dona que anava en cotxe. En el tiroteig amb la policia han resultat ferits dos agents i l'agressor. L'atacant ha mort a l'hospital.

Els mitjans locals han informat que en l'atac hi podria haver participat un altre agressor, extrem que no ha estat confirmat encara per cap font oficial.

Aquest atac es produeix un any després que comencés una onada de violència a la regió, protagonitzada sobretot pel que la policia israeliana en diu 'llops solitaris'.

Com a resultat d'això, han mort 233 palestins, majoritàriament agressors, 36 israelians i 4 persones més d'altres nacionalitats, víctimes d'atacs palestins.

Més continguts de