DETALLS DE LA INVESTIGACIÓ
Internacional 21/03/2012

La policia va localitzar el sospitós de la matança de Tolosa a través d'un anunci de venda d'una moto per internet

El primer militar assassinat va ser abatut quan es presentava a una cita per comprar el vehicle. El presumpte autor va contactar per e-mail amb un taller per repintar la moto abans del segon atac

Ara
1 min

BarcelonaLa policia ha arribat fins al sospitós del crim a partir d'un petit anunci de venda d'una moto penjat a internet que el va relacionar amb el primer militar assassinat, Imad Ibb Zianten, de 30 anys.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons 'Le Monde', Ziaten, de 30 anys, va ser abatut quan es dirigia a una cita fixada per correu electrònic per comprar una moto. Zianten havia respost a un anunci de venda per internet. La policia va demanar a la web que havia publicat l'anunci, Bon Coin, l'adreça d'IP del seu autor, que corresponia al germà del sospitós, ja conegut pels serveis d'informació.

La BBC afegeix que la policia va poder localitzar el sospitós quan va intercanviar un correu electrònic amb un taller de motos, on demanava canviar el color de la seva moto. Això explicaria les contradiccions entre els testimonis dels dos atacs, que parlaven d'una moto negra en els assassinats dels militars i d'una moto blanca en el tiroteig a l'escola jueva.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats