Internacional 25/07/2017

Un home ataca els policies de la frontera de Melilla cridant "Al·là és el més gran!"

L'agressor, que ha sigut reduït i detingut de seguida, s'hauria apuntant a ell mateix amb un ganivet

1 min

La Policia Nacional ha informat aquest dimarts d'un atac amb ganivet a la frontera de Melilla. L'agressor hauria cridat consignes en àrab referents a Al·là i hauria ferit un agent mentre el reduïen i el detenien. Segons mostren les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, l'home hauria apuntat al seu cos amb el ganivet.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El succés ha tingut lloc poc abans de les 8.00 h a Beni Enzar, el principal pas fronterer entre Espanya i el Marroc a la ciutat autònoma. Segons la policia, l'home s'hauria aproximat als agents de la frontera amb un ganivet de grans dimensions i cridant "Al·là és el més gran!" ('Al·lahu-àkbar'). Tot i així, hauria estat reduït ràpidament per vuit policies, que no haurien necessitat utilitzar armes de foc.

El ministre de l'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, ha informat del succés a Twitter i ha especificat que el policia ferit durant l'atac està ferit lleu. La policia ha indicat que l'agent hauria patit talls a la mà.

La Policia Nacional ha descartat el mòbil terrorista en l'incident, segons han informat a Europa Press fonts d'aquest cos. Segons la policia, l'agressor tindria problemes mentals i hauria tractat de burlar el dispositiu de seguretat, però encara està per determinar si es tracta d'un fet aïllat o d'una acció premeditada.

stats