Internacional 14/02/2011

Els Goya, la transició egípcia i la Copa del Rei de bàsquet es reparteixen les portades d'avui

La premsa espanyola destaca la fotografia de la cermònia del cinema amb Álex de la Iglesia i la ministra de Cultura per la polèmica sobre la llei Sinde.

Redacció
1 min
Portada de La Vanguardia.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La Vanguardia obre portada amb una gran fotografia d'Agustí Villaronga, director de Pa negre, que comparteix protagonisme amb l'actualitat d'Egipte, on es destaca que el control de l'exèrcit sobre el país durarà sis mesos. El Periódico, en canvi, aposta per la foto de les celebracions per la victòria del Barça a la Copa del Rei de bàsquet i també es fa ressò d'Egipte, afirmant que "la junta militar promet una transició de sis mesos“. L'ARA destaca en portada "Els 9 Goya de 'Pa negre'" i una entrevista amb el socialista Francesc Valls, que defensa més integració de PSC al PSOE. El Punt i l'Avui destaquen que "el total de multes de la zona 80 es va reduir a la meitat el 2010“ i també dediquen la fotografia a l'equip de Xavi Pascual.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El País obre la portada amb la dissolució del Parlament per l'exèrcit egipci i recull les declaracions d'Álex de la Iglesia a la cerimònia dels Goya, on va defensar internet com "la salvació del cinema“. És la mateixa informació que ocupa gairebé tota la portada de l'Abc. El Mundo recupera l'11-M amb una notícia que assegura que Rubalcaba va ocultar informació al jutge per encobrir l'excomissari dels Tedax. La Razón obre assegurant que "ETA va dissenyar l'estratègia per a la creació de Sortu"; la fotografia és pels premis Goya, amb el titular "L'acadèmia castiga De la Iglesia“ i assegura que "els acadèmics catalans s'imposen i donen la victòria a 'Pa negre', que amb prou feines han vist. 57.000 persones".

stats