Pakistan
Internacional 18/12/2011

El president pakistanès torna al seu país després de tractar-se una malaltia a Dubai

El retorn de Zardari coincideix amb els rumors que l'expresident Pervez Musharraf podria arribar al Pakistan des del seu exili a Londres per prendre el càrrec a Zardari.

Agències
1 min

IslamabadEl president del Pakistan, Asif Ali Zardari, que estava en tractament mèdic a Dubai, ha tornat aquest diumenge al seu país, on un escàndol polític podria costar-li el càrrec. Es tracta del Memogate, un informe on hauria acusat els militars de planejar un cop d'estat contra ell i demanat ajuda a Washington per evitar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El tractament mèdic de Zardari va despertar l'especulació sobre la possibilitat que abandoni el seu càrrec. No és clar quan tornarà a treballar l'impopular líder, i el ministre d'informació ha dit que "les seves activitats en els propers dies depenen del consell dels metges".

La cort suprema del Pakistan ha de començar aquest dilluns les audiències per iniciar una investigació de la suposada implicació de Zardari en l'anomenat Memogate.

El retorn de Zardari coincideix amb els rumors que l'expresident Pervez Musharraf podria tornar al Pakistan des del seu exili a Londres per prendre el càrrec a Zardari.

stats