Internacional 30/12/2012

Mor una altra tripulant de l'avió que va envair una autopista a prop de Moscou

Ja són almenys cinc les víctimes de l'accident a l'aeroport internacional de Vnúkovo. L'avió va sortir de la pista d'aterratge i la cabina va impactar contra una de les carreteres principals de la capital russa

Efe
1 min

MoscouEl nombre de víctimes mortals de l'avió Tu-204, que dissabte passat va sortir de la pista d'aterratge en intentar prendre terra a l'aeroport internacional de Vnúkovo (Moscou), s'eleva fins a cinc, després de la mort aquest diumenge al matí d'una altra hostessa del vol accidentat, Tatiana Pénkina.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La companyia Red Wings, propietària de l'aparell que va esfondrar la tanca de l'aeroport i va envair una de les principals autopistes de la ciutat, ha informat de la mort de Pénkina a través del seu compte de Twitter.

Quatre tripulants més del Tupolev de fabricació russa que va volar a Moscou procedent de la República Txeca i que no transportava passatgers –el comandant, el segon pilot, l'enginyer i una de les hostesses– van morir en l'accident. Tres tripulants més que viatjaven en l'aparell continuen ingressats en diferents hospitals de Moscou, dos d'ells en estat greu.

stats