Internacional 17/06/2019

Un ministre pakistanès emet una roda de premsa amb el filtre de gat de Facebook Live activat

El vídeo de la transmissió s'ha tornat viral i ha generat milers de bromes

Ara
2 min
Screenshot

BARCELONAEl ministre d'Informació pakistanès, Xoukat Ali Yousafzai, va fer divendres una de les rodes de premsa més surrealistes que s'han vist mai arreu del món. Yousafzai, fent honor a la seva cartera ministerial, va decidir utilitzar les noves tecnologies per retransmetre l'esdeveniment en línia i així aconseguir més difusió. I de fet, se'n va sortir, però no va ser ni pel seu discurs ni pel missatge que volia transmetre. El que més va cridar l'atenció de la rota de premsa va ser que es retransmetés amb el filtre de gat de Facebook Live activat.

Un dels voluntaris del partit del ministre, el Moviment per a la Justícia del Pakistan, era l'encarregat de retransmetre la roda de premsa en directe, i, per fer-ho, va utilitzar la xarxa social més famosa del món. Però sembla que el col·laborador no dominava prou la plataforma de 'streaming' en directe i va deixar activat accidentalment el filtre que modifica la cara dels usuaris perquè s'assemblin a un gat. El resultat va ser veure el ministre i els seus col·laboradors fent la roda de premsa disfressats amb orelles i bigotis felins. El vídeo, com no podia ser d'una altra manera, s'ha tornat viral i ha generat milers d'acudits a les xarxes socials.

"No es pot superar, això! El ministre d'Informació a Facebook amb el filtre de gat activat", va bromejar un usuari a Twitter. Un altre es va preguntar "Qui ha deixat sortir els gats?" a la roda de premsa i un tercer, britànic, va suggerir que tots els polítics del món haurien de fer les rodes de premsa amb aquest filtre.

El Moviment per la Justícia del Pakistan ha fet un comunicat a la seva pàgina de Facebook per explicar que la vergonyosa situació es devia a "un error humà" i ha assegurat que ha pres totes les mesures necessàries perquè no es torni a produir mai més.

stats