Internacional 15/06/2012

Un home mata els seus quatre fills i després intenta suïcidar-se a Alemanya

L'agressor, de 36 anys, hauria saldat així els problemes conjugals amb la seva parella. Els quatre fills tenien entre 5 i 12 anys

Efe
1 min

BerlínUn home de 36 anys ha matat a Ilsede (nord d'Alemanya) els seus quatre fills, d'entre 5 i 12 anys, i després ha intentat suïcidar. Els fets podrien estar relacionats amb els problemes conjugals que l'agressor tenia amb la seva parella, segons ha informat aquest divendres la fiscalia de Hildesheim.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'home, que està greument ferit i sota custòdia en un centre hospitalari, serà acusat per la mort dels quatre menors, als quals hauria matat, presumptament, aprofitant que la seva parella es trobava de vacances a l'estranger.

La policia d'Ilsede, una ciutat de l'estat federat de Baixa Saxònia, va rebre l'avís aquest dijous d'un familiar de la dona que, després de rebre la confessió del crim del seu marit en un missatge de text, es va posar en contacte amb la família.

Les forces de seguretat van localitzar a última hora de la tarda de dijous el cos de la filla gran, de 12 anys, i a continuació els dels altres tres menors, tots nens d'entre 5 i 9 anys.

El sospitós, que de moment no ha pogut ser interrogat a causa de les greus ferides que ell mateix es va fer, va deixar una carta de comiat, segons la fiscalia.

stats