Twitter es mobilitza per trobar els desapareguts de l'assalt al Bataclan

La xarxa s'omple de solidaritat i condol per les víctimes

Les xarxes socials tornen a ser les grans aliades per mostrar solidaritat amb les víctimes pels  atacs en cadena divendres a la nit a París. A les mostres de condol s'hi sumen les crides per localitzar les persones que eren a l'interior de la sala de concerts Bataclan, on s'ha produït el gruix de víctimes mortals.

Amb el 'hashtag' #rechercheParis, els familiars i amics mostren fotografies de les persones que encara no han donat senyals de vida. "No tinc notícies de la meva germana", diu una jove.

Des del mateix moment dels atemptats, els parisencs s'han mobilitzat en ajut a les víctimes. Ahir a la nit, també a mitjançant les xarxes socials els ciutadans, a través de #portesouvertes, oferien un lloc per dormir a les persones que no podien tornar a casa o volien complir amb les recomanacions de les autoritats locals de no circular pels carrers.

Molts internautes han canviat les fotografies dels seus perfils virtuals per banderes franceses amb crespons negres. #Jesuisparis, #PrayforParis o #ParisAttacks són altres de les etiquetes més utilitzades avui per comentar la jornada de dol a França.