Publicitat
Publicitat

Nova era a Líbia

Senyals de l'esfondrament del règim de Gaddafi: la TV estatal no funciona i es recupera la connexió a Internet

L'oposició es mostra convençuda que la victòria és imminent. La plaça verda ha estat rebatejada com "La plaça dels màrtirs"

Després de sis mesos sense connexió a Internet, tallada pel govern des de l'inici de la revolta a Líbia, les línes d'ADSL tornen a funcionar en alguns districtes de la capital Líbia, segons informa l'agència AFP. Això és una prova més de l'afebliment del poder del règim sobre la ciutat. D'altra banda, la televisió estatal líbia ha començat a emetre vídeos enregistrats atemporals i no informa de l'actualitat. Els rebels han ocupat la seu de la ràdio estatal a la capital, informa Al-Jazira.

Milers de persones han sortit als carrers de Trípoli de Bengasi per celebrar la caiguda del règim. Els rebels asseguren que ja controlen tota la capital, excepte el complex presidencial. La cadena Al-Jazira i Sky news emeten en directe des de la Plaça Verda, ara rebatejada com la plaça dels Màrtirs, el lloc on fa només uns dies es reunien els lleials a Gaddafi per mostrar el seu suport al govern.

Etiquetes

Més continguts de