Publicitat
Publicitat

El material del revestiment de la torre incendiada a Londres està prohibit al Regne Unit

L'edifici es va incendiar amb rapidesa a causa del polietilè que contenia el material

El revestiment de la torre Grenfell de Londres, destruïda per un incendi aquest dimecres, va ser construït amb un material suposadament prohibit al Regne Unit, segons ha declarat aquest diumenge el ministre britànic d'Economia, Philip Hammond.

L'edifici de protecció oficial, situat a l'oest de Londres i en el qual vivien entre 400 i 600 persones, es va incendiar de seguida perquè estava recobert amb un material que contenia polietilè, segons indiquen avui diversos mitjans locals.

"Entenc que el revestiment inflamable en qüestió, prohibit a Europa i als Estats Units, està prohibit també aquí", ha dit el ministre conservador.

Hammond ha indicat que la investigació sobre la tragèdia, en la qual han mort almenys 58 persones, haurà de determinar si es van violar les reglamentacions establertes en el moment de col·locar el revestiment.

Els veïns han criticat el govern per la falta de respostes concretes als residents que s'han quedat sense habitatge i que són atesos gràcies a una xarxa de voluntaris i als donatius rebuts.

Més continguts de