Publicitat
Publicitat

Una refugiada txetxena segresta el seus dos fills a Holanda per portar-los a Síria

La policia i la fiscalia investiguen la existència d'una possible xarxa de captació de jihadistes a Maastricht

La fiscalia holandesa ha informat aquest dilluns que dos nens holandesos de 7 i 8 anys han sigut segrestats per la seva mare, una refugiada txetxena de 33 anys, per portar-los a Síria i sumar-se a l'Estat Islàmic. La policia i la fiscalia investiguen la existència d'una possible xarxa de captació de jihadistes a Maastricht, on vivia la mare dels menors fins a la seva desaparició el passat mes d'octubre, segons han informat els diaris holandesos ' Dagblad De Limburger' i 'Limburgs Dagblad'.

La dona va marxar amb dos dels seus quatre fills, va passar per Bèlgica i Grècia i, finalment, quan va arribar a Síria va anunciar a través de Facebook que estava a la ciutat de Raqqa, capital de l'autoproclamat Estat Islàmic. El pare dels nens, que s'havia separat de la mare dels seus fills feia sis anys, va rebre un missatge anònim el 23 de setembre advertint que ella planejava marxar a Síria, segons ha publicat el 'Limburgs Dagblad' .

L'any passat un total de 31 nens holandesos van abandonar Holanda amb els seus pares per anar cap a Síria, segons el Consell holandès de la protecció de menors.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT