Internacional 10/01/2012

Un tailandès es casa amb el cadàver de la seva nòvia

Chadil Deffy va voler celebrar el casament malgrat que la seva nòvia hagués mort quatre dies abans en un accident

Efe
2 min
Una imatge de la cerimònia

BangkokUn tailandès s'ha casat amb el cadàver de la seva nòvia morta en un accident de trànsit per unir les seves ànimes en l'eternitat en una cerimònia en què la dona romania estirada en un llit. El casament de Chadil Deffy, vestit de negre i barret de copa i un llacet blanc, amb la seva nòvia Ann, es va celebrar el passat 4 de gener a la província de Surin, al nord-oest del país, en una cerimònia budista a la qual van assistir els seus familiars i amics.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"El nostre amor va ser una cosa molt gran, però per desgràcia no podem viatjar al passat i canviar els fets. La vida és curta, avui compleixo el meu desig i agraeixo la presència de tots vosaltres", ha manifestat el nuvi.

El jove, de 28 anys, ha enviat una invitació per a l'esdeveniment a tots els seus coneguts a través de la seva pàgina de Facebook. La festa s'ha celebrat quatre dies després de l'accident, que va tenir lloc per Cap d'Any.

Les imatges del sinistre enllaç, encara que per amor, han aparegut a la televisió tailandesa, i gairebé 30.000 persones les han vist i hi han escrit comentaris a través de la pàgina personal de Chadil. Les fotos mostren la jove al llit de l'hospital, i després en el casament, vestida de núvia, amb una flor al pit i una lliga blanca, mentre que Chadil li posava l'anell i la besava a la mà i al front.

La mort és molt present en la cultura budista, i en els funerals de les persones afins se'n parla distesament. A més, rares vegades vessen una llàgrima, i els monjos arriben a meditar sobre cadàvers per recordar com d'efímera és la vida. Per Chadil Deffy, el millor regal de noces serà veure complert el seu desig d'un retrobament amb la seva estimada en la seva pròxima vida.

stats