MÓN
Internacional 18/01/2011

Un terratrèmol de magnitud 7,4 sacseja el sud-oest de Pakistan

El moviment sísmic s'ha produït a 55 quilòmetres de Dalbantin, on els Estats Units té una base aèria des d'on condueix operacions de la guerra afganesa

Agències
1 min

WashingtonUn terratrèmol de grau 7,4 a l'escala Richter ha sacsejat el sud-oest de Pakistan, ha informat el Servei Geològic dels Estats Units. Per ara no s'ha informat de danys derivats del sisme, que s'ha produït a la 01:23 hora local de dimecres (20.23 GMT d'aquest dimarts). El terratrèmol de grau 7,6 a Kashmir d'octubre de 2005 va matar 73.000 persones i va deixar sense llar a més de tres milions.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El moviment sísmic, de deu quilòmetres de profunditat, s'ha produït a 55 quilòmetres de Dalbantin, localitat on els Estats Units té una base aèria des d'on condueix operacions de la guerra afganesa. S'ha sentit fins i tot a l'Índia, segons les primeres informacions. L'epicentre s'ha situat a 263 quilòmetres a l'oest de Kalat, a 301 quilòmetres al sud-est de Zahedan (Iran) i a 793 quilòmetres al nord-est de Muscat, a Oman, segons l'institut de EUA.

stats