Internacional 12/06/2012

Un vietnamita que havia apostat per Espanya a l'Eurocopa perd la juguesca i mata un amic per pagar el deute

Tran Manh Luan podria ser condemnat a mort després d'haver confessat que va apunyalar un conegut per robar-li els diners que necessitava

Efe
1 min
L'Eurocopa des de la distància

HanoiL'empat de la selecció espanyola de futbol contra Itàlia ha sortit molt car a dos vietnamites. Un dels implicats va apostar per la victòria d'Espanya i va perdre la juguesca, cosa que el va acabar portant a matar un amic per robar-li els diners que necessitava per fer front al deute. Ara l'un és mort i l'altre s'enfronta a una possible pena de mort.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La història va començar quan Tran Manh Luan, de 23 anys, va apostar que Espanya guanyaria el primer partit d'Eurocopa que jugava la selecció de Vicente del Bosque, el matx contra Itàlia de diumenge. El partit va acabar en empat a un gol.

En saber que havia perdut la juguesca, Luan va empenyorar la seva moto per fer front al deute, d'un milió de dong (38 euros). En tornar a casa, va tenir una disputa familiar per culpa de la juguesca i del mal resultat que havia tingut.

Després d'aquesta discussió, Luan va demanar a un amic que el deixés passar la nit a casa seva. Sabia que l'amic tenia diners a casa, i va esperar que la víctima es dormís per apunyalar-la i robar-li 3 milions de Dong (116 euros ), segons el diari 'Dan Tri'. Bui Thanh Són, sotsdirector de la policia de la província de Dong Nai, al sud del Vietnam, ha explicat que Luan ha confessat el crim. Serà jutjat i podria ser condemnat a mort.

stats