Toni Martí: "No hi haurà més pressió fiscal després de l'IRPF"

Avançament de l'entrevista amb el cap de Govern, Toni Martí, que podreu llegir completa al primer suplement de l'ARA Andorra, el proper dimarts 29 d'abril.

El cap de Govern, Toni Martí, parla del nou IRPF, i assegura que Andorra continuarà tenint una tributació baixa i un marc atractiu per captar inversió estrangera. "Estic convençut que serà un marc atractiu. Independentment de les moltes veus que sento, que comparen coses que des del meu punt de vista no tenen cap mena de sentit, Andorra continuarà tenint una tributació baixa però, això sí, homologable. A partir d'aquí, els ciutadans andorrans han de tenir clar que amb aquest impost s'acaba per a nosaltres el marc fiscal. No hi haurà més pressió fiscal afegida si em torno a presentar a les eleccions i les torno a guanyar".

Martí parla, entre d'altres qüestions, de les grans reformes que s'estan duent a terme durant aquesta legislatura, els "signes inequívocs que estem en la bona direcció" per superar la crisi, i de l'ampliació de l'aeroport Andorra-la Seu. Podreu llegir l'entrevista completa en el primer suplement de l'Ara Andorra, que estarà als quioscos el proper 29 d'abril.