Isern prendrà mesures sobre la Policia Local quan hi hagi decisions judicials

Isern assegura que prendrà aquestes decisions perquè està "en el seu ADN"

El batle de Palma, Mateu Isern, ha assegurat avui que prendrà "qualsevol tipus de mesura que sigui necessària" quan hi hagi "decisions judicials definitives" en el cas del suposat tripijoc d'oposicions a la Policia Local de Palma. Isern assegura que prendrà aquestes decisions perquè està "en el seu ADN" no permetre que hi hagi responsabilitats que no siguin assumides per les persones implicades.

"Una vegada aclarits els fets s'han de determinar responsabilitats", ha insistit Isern en la seva resposta al PSIB-PSOE, als qui ha retret que demani explicacions sobre aquest assumpte quan el tema es troba encara sota secret de sumari als jutjats.

"No sé exacamente què és el que està passant, no tinc més informació dels fets, ni qui pot estar implicat, però no ho sé jo ni ho sap ningú d'aquest equip de govern, són fets sota investigació judicial", ha insistit el batle.

Isern ha promès a l'oposició mantenir-la informada sobre aquest assumpte, però li ha demanat que sigui capaç de valorar els fets que són responsabilitat directa de l'equip de govern municipal i els que no ho són. El batle ha defensat, a més, la tasca que fa la Policia Local en el seu dia a dia.

Més continguts de

El + vist

El + comentat