RENÚNCIA D'ISERN

"Se n'ha anat tot un senyor"

Batles del PP valoren positivament la gestió de Mateu Isern sense criticar el partit

Primers edils del Partit Popular a diversos municipis han coincidit a valorar positivament la figura de Mateu Isern i la seva gestió a l'Ajuntament de Palma. "Se n'ha anat tot un senyor", ha dit Biel Tauler, batle de Felanitx. "Era un gran actiu del partit", ha aclarit després. Respecte de l'actitud del PP en la gestió d'aquest conflicte, el primer edil s'ha abstingut d'opinar, "cada junta és un món, fa molt mal dir res des de fora".

També han coincidit quant a aquesta valoració el batle d'Inca i el de Pollença. Rafel Torres ha ressaltat la "bona gestió" d'Isern. Tomeu Cifre, per la seva banda, ha destacat que el palmesà ha fet una "molt bona" feina. "Tenc la sensació que té el suport popular i de la gent del carrer. Si no té el suport del partit, ja és una altra cosa", ha dit. També ha puntualitzat que la seva opinió és tan sols personal.

La bona sintonia del batle palmesà i part dels seus homòlegs de la Part Forana es va fer evident davant els mitjans en el dinar que Onofre Plomer organitzà a Muro el passat mes d'abril. A la trobada, també hi era el president José Ramon Bauzá. Ell i Isern escenificaren una bona relació amb diverses abraçades davant els mitjans de comunicació.



Més continguts de