Bauzá: "No sé què és pitjor, que entri Podem o que governi Armengol"

Bauzá ha protagonitzat un acte de campanya al centre de Palma acompanyat de l'aspirant popular a l'alcaldia de Madrid, Esperanza Aguirre

"No sé què és pitjor, que entri Podem o que governi Francina Armengol", ha assegurat avui en un míting el candidat del PP a la presidència del Govern, José Ramón Bauzá, que ha demanat a l'electorat que reflexioni abans de votar perquè "el dia 25 no hi ha segona oportunitat".

Bauzá ha protagonitzat un acte de campanya al centre de Palma acompanyat de l'aspirant popular a l'alcaldia de Madrid, Esperanza Aguirre, que ha definit els candidats de Podem com a "salvadors de la pàtria" que "arriben amb les ideologies més velles, més caduques, més passades de moda i més corruptes de tota la història".

El president del Govern balear ha ressaltat que l'única alternativa a una nova legislatura amb ell al capdavant de l'executiu autonòmic és "un pacte de tots contra el PP", del qual en forma part Podem.

Del partit que lidera a Balears Alberto Jarabo ha dit que no té "idees solament molt antigues, sinó que han demostrat que són nefastes per a aquests països on governen", com Cuba, Bolívia i Veneçuela, ha dit.

Més continguts de