Bauzá suspèn la reunió d'objectius del Govern per veure jugar Nadal

El president va partir ahir divendres cap a Paris tot i que avui tenia cites amb els consellers d'Hisenda, Educació, Vicepresidència, Economia i Agricultura

El Govern ha suspès aquest dissabte les quartes reunions d'objectius -que havien començat ahir divendres- perquè el president, José Ramón Bauzá, pogués anar a París a veure jugar al tenista manacorí Rafel Nadal, que disputa demà diumenge la seva vuitena final de Roland Garros contra l'alacantí David Ferrer. Bauzá, de fet, ha partit avui al migdia cap a la capital francesa. Segons fonts de l'executiu, ja s'havia previst que si el manacorí arribava a la final del prestigiós torneig se suspenguessin les reunions d'objectius, les primeres que celebrava el Govern després de la remodelació d'ara fa un mes. I així es va fer.

La victòria de Nadal, divendres en les semifinals, arribà quan ja s'havien començat les quartes reunions d'objectius. Durant ahir a l'horabaixa, Bauzá va reunir amb els equips de les conselleries d'Administracions Públiques, Salut, Família i Serveis Socials, i Turisme i Esports. Segons fonts de l'Executiu, les reunions serviren per fixar els propers objectius del Govern fins el desembre i comprovar que els nous consellers estan al dia de tot. No hi va haver esbroncades.

Per aquest dissabte estaven previstes la resta de reunions, amb Hisenda, Educació, Vicepresidència, Economia i Agricultura, que s'han acabat suspenent. També s'ha suspès la compareixença de la portaveu, Núria Riera, que havia d'informar sobre les trobades. Les reunions suspeses i la compareixença es faran, previsiblement, el proper dissabte.

Més continguts de

El + vist

El + comentat