Els jubilats convoquen una nova acció "contra els abusos laborals i en defensa de les pensions"

La Plataforma d'Associacions de Jubilats i Pensionistes de Balears fa una crida dimarts a les 9.00 hores del dematí davant el Parlament balear

La Plataforma d'Associacions de Jubilats i Pensionistes de Balears ha convocat una acció dimarts al dematí davant el Parlament per protestar "contra els abusos laborals" i "en defensa de les pensions públiques".

En un comunicat, la plataforma crida a "no consentir que abusin de la gent fent-la fer feina en condicions semiesclaves, fent el doble de les hores que tenen contractades, sense cobrar hores extra o cobrant misèries". A més, diuen, tampoc "no es pot consentir que això faci minvar els fons de pensions i el futur del cobrament de les pensions públiques".

Els jubilats i pensionistes recorden que aquesta situació no només afecta el seu col·lectiu, sinó el conjunt de la societat, i conclouen: "Si els polítics ho faciliten o ho consenten o ho denuncien amb la boca petita i sense fer cap acció contundent, serem la gent els qui haurem d'actuar per frenar tanta injustícia".

 

 

El + vist

El + comentat