Futbol - Premier league

Pep Guardiola: "La comunitat internacional ha d'ajudar-nos"

L'entrenador del Manchester City torna a reclamar una mediació

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha analitzat la situació que es viu a Catalunya. "Sé exactament el que està passant avui al meu país, a Catalunya. És increïble com la gent està marxant pacíficament per Catalunya fins a Barcelona per donar suport als polítics i activistes presos des de fa més d'un any. La comunitat internacional ha d'ajudar-nos per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya", ha assegurat el tècnic.

" Llegiré manifestos o faré el que em demanin si això serveix per defensar els drets humans, sigui aquí, a Altsasu , a Madrid o als països àrabs. Sigui quin sigui el problema poden comptar amb mi si es tracta de defensar els drets humans " , ha explicat Guardiola, que ha tornat a denunciar l'empresonament dels líders catalans. 

"Tinc amics que seran nou anys a la presó per intentar votar. I són milions de persones que pacíficament van donar suport a aquestes persones. Europa hauria de fer un pas endavant i ajudar-nos a resoldre aquest conflicte", ha afirmat.

image-alt

Per saber-ne més

Un altaveu internacional